English Magyar WAI

Hírek

Tévhitek a budapesti parkolásról

2019-11-14 08:48:31

 

A közúti közlekedési törvény megadja a kereteket, a fővárosi rendelet pedig a részletszabályokat. Azonban évente két-három módosítás történik a fővárosi rendeletben, így még mindig sok a bizonytalanság az autósok körében. Hogyan parkolhatnak szabályosan, mit lehet tenni, ha már pótdíj fizetési felszólítást kaptak, lehet-e kedvezményesen parkolni az ott lakóknak, és még sorolhatnánk. Szeretnénk néhány tévhitet eloszlatni!

A Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetségének levele a Fogyasztóvédelmi Tanács összehívása érdekében

2019-10-31 14:49:20

A Fogyasztóvédelmi Tanácsról szóló 1259/2011. (VII. 27.) Korm. határozat 1. pontja értelmében a Kormány javaslattevő, véleményező és tanácsadó testületként Fogyasztóvédelmi Tanácsot működtet, többek között a fogyasztóvédelmet érintő javaslatok kormányzati munkába való becsatornázása céljából.

 

Már elkezdődött a karácsonyi készülődés, mire figyeljünk?

2019-10-25 17:10:34

Azt gondolhatnánk még messze van a Karácsony, de már sok helyen elkezdődött a karácsonyi készülődés, hiszen sokan megpróbálják időben beszerezni az ajándékokat elkerülve így az utolsó napok sorban állását. Egyre többen intézik vásárlásaikat interneten keresztül, ezért fontos néhány alapvető tudnivalóval, szabállyal tisztában lenni.