English Magyar WAI

Hírek

Black Friday már a hiteleknél is?

2018-11-10 15:05:00

 

Közeleg a Black Friday nap, sok kereskedő már nem csak egy napig, hanem akár egész héten, vagy hónapban fenntartja az akciós kínálatát. Sőt most már a pénzügyi szektorban is felütötte a fejét ez a jelenség. De valóban megéri az akciós termék, az akciós hitel?

Magyarországon kiemelten erős a pénzügyi fogyasztóvédelem! A FEOSZ részvétele az Európai Bankhatóság londoni workshopján

2018-10-29 00:00:00

A rögzített kamatozású lakáshitelek arányának emelkedése és a fogyasztói kiszolgáltatottság csökkenése a magyar pénzügyi piacon, tipikus megtévesztő kereskedelmi gyakorlatok, kiemelten erős pénzügyi fogyasztóvédelem, tovább erősítendő pénzügyi kultúra. Többek között ezekről a témákról is szó esett 2018. október 25-én az Európai Bankhatóság (European Banking Authority, EBA) londoni workshopján, amelyen Magyarországot a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége képviselte.

Nyelvet tanulnának a diákok? Nem mindegy, milyen nyelviskolába járatjuk a gyermekünket!

2018-10-16 11:44:00

A nyelvtanulás töretlen népszerűségek örvend a fogyasztók körében, azonban közel sem mindegy, hogy végül melyik nyelvtanár vagy nyelviskola mellett döntenek! Az írásbeli szerződéskötés, a befizetésről kapott számla fontossága - alapdolgok, de nem csak ezek, hanem például az is, hogy a diákok, szülők előzetesen utánanézzenek a kiválasztott képző intézménynek és nyelvtanárnak!