English Magyar WAI

Hírek

Hitelkártya használat csak azoknak ajánlott, akik tudatosak pénzügyeik kezelése során!

2017-09-25 07:16:04

Egyre több hitelkártyához ajánlanak pénzvisszatérítési akciókat, azonban ténylegesen csak azok járnak jól, akik tudatosan használják kártyájukat. Hiszen több feltételnek meg kell felelni ahhoz, hogy pozitív legyen a mérleg, megfelelő mennyiségű vásárlást kell lebonyolítani, nem lehet késedelembe esni, és még ekkor is maximalizálva van a visszatérítendő összeg nagysága.

Félrevezeti a fogyasztókat a Ryanair a járattörlésekkel kapcsolatosan

2017-09-18 11:31:09

Az ír légitársaság a honlapján bejelentette, hogy naponta körülbelül 50 járatát törli hat héten keresztül, mely lépés fogyasztók százezreit érinti, azonban a törölt járatokat csak hosszas keresgélés után lehet megtalálni, ráadásul a jogszabály szerinti vételár visszatérítésre is hosszabb határidőt ad magának a cég a kötelezően előírthoz képest. A honlapon található általános szerződési feltételek több ponton érthetetlenek, értelmezhetetlenek.

 

 

Közeleg a távfűtési szezon – még most jelezzék a fővárosi fogyasztók, ha a tényleges fogyasztás szerint szeretnék a számlákat!

2017-09-13 19:14:38

2017. szeptember 15-én kezdetét veszi a fűtési időszak a távhőszolgáltatásban, amelynek során a fogyasztóknak nem árt több dologra is odafigyelniük. A fővárosban sokan a tényleges fogyasztás után szeretnék fizetni a számlákat: ez esetben viszont ezt jelezni kell külön a szolgáltató felé, és erre elszámolási időszakonként is mindössze egy alkalommal van lehetőség!